2024 okullar ne zaman kapanacak?

2024 okullar ne zaman kapanacak? İşte detaylar...

2024 okullar ne zaman kapanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2023-2024 eğitim ve öğretim takvimi açıklandı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için yaz tatili heyecanı başladı. Karnelerin dağıtılacağı ve yaz tatilinin başlayacağı tarih merak konusu.

KARNE GÜNÜ VE YAZ TATİLİNİN BAŞLANGICI

Bu yıl öğrenciler için ders zili son kez 14 Haziran Cuma günü çalacak. Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlediği takvime göre, öğrenciler bu tarihte karnelerini alarak yaz tatiline merhaba diyecekler.

MEB 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM TAKVİMİ

Eğitim-öğretim yılı 11 Eylül Pazartesi günü başladı ve öğrenciler için ilk ara tatil 11-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti. 15 tatil olarak bilinen ikinci ara tatil ise 22 Ocak'ta başlayıp 2 Şubat'ta sona erdi. İkinci ara tatil 8-12 Nisan tarihlerinde, Ramazan Bayramı ile birlikte planlandı. Öğrenciler ve öğretmenler için eğitim-öğretim yılının bitişi ve yaz tatilinin başlangıcı ise 14 Haziran 2024 olarak belirlendi.

Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte öğrenciler, uzun bir soluk alacak ve yeni eğitim-öğretim yılına kadar dinlenme fırsatı bulacaklar.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler