Başkan Kaya, Anneler Gününü kutladı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Anneler Gününü kutladı.

Başkan Kaya, Anneler Gününü kutladı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Anneler Günü dolasıyla bir mesaj yayınladı.

Anneliğin, dünyanın en yüce duygusu ve en özel kimliği olduğunu belirten Başkan Kaya, “Sevgi, şefkat, merhamet ve sabırla aileyi oluşturan, bir arada tutan, huzur ve mutluluk deryasına dönüştüren annelerimiz, en değerli varlıklarımızdır” diyerek şu ifadeleri kullandı:

“Sadece bir çocuğu dünyaya getirmekle sınırlı olmayan, onu yaşamının her aşamasında karşılıksız seven, koruyup kollayan, eğitip yetiştiren ve hayatını ona göre şekillendiren kişidir “anne.”
Anne, okumasını bilene, çok şeyler anlatan tek kelimelik bir romandır. Tekrar tekrar okunan, okundukça anlam kazanan…

Kahramanlar büyüten, elinin nasırından bereket tüten, yüreği yurt olandır "anne." Umuda yurt, sevince yurt... Bir güzellikler ülkesidir “anne”, cennet misali, herkesin yaşamak istediği yerdir “anne.”
Ayağımıza değecek taşları, duasıyla güle çevirendir “anne.” Emeğin ve kutsalın sıcaklığında sarılır bize sesi. O sesle sözümüz doğruyu bulur, o sesle belimiz her güçlükten doğrulur.

“Yolun açık olsun” cümlesindeki açık kapılarımızdır "anne." Nerede şefkatle açan bir çiçek varsa, biliriz ki huyu, ondandır. Ve tüm dünya karşımızda dursa bile, zaferimiz onun duasındadır.
Kalbimize incelik işleyen hünerli ellerinden öper, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutlarım.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler