Trabzonspor'da flaş gelişme! Mendy ile yollar ayrılıyor mu?

Trabzonspor'da Batista Mendy'nin İngiliz ekibine transfer olabileceği iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Yıldız oyuncuya dair gelişmeler haberimizde.

Trabzonspor'da sezon başında Angers'tan transfer edilen Batista Mendy, şimdiden transferin gözde isimlerinde biri haline geldi.

Fransız ön liberonun ismi Avrupa'nın önemli takımlarıyla anılmaya başlarken, son iddia İngiltere ekibi Crystal Palace için geldi.

İngiliz ekibinin, Mendy için 10 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ve Trabzonspor ile resmi görüşmelere başladığı öne sürülmüştü.

mendy-1.webp

Haber61'in edindiği bilgiye göre, bordo mavili takım ile İngiliz ekibi arasında şu ana kadar başkan ve yöneticiler düzeyinde herhangi bir görüşme gerçekleşmedi.

Trabzonspor ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mendy, bu sezon 33 resmi maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergilemiş durumda.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler