Trabzonspor'un gündemindeki Laszlo Benes için rakamlar ne diyor?

Trabzonspor ile adı anılan ve transferi için eski yıldız Marek Hamsik’in de devrede olduğu Laszlo Benes için rakamlar neler söylüyor? İşte Laszlo Benes’in istatistikleri…

Trabzonspor'un gündemindeki Laszlo Benes için rakamlar ne diyor?

Trabzonspor’un yoğun transfer gündeminde ismi sıkça bordo mavili kulüple anılan Laszlo Benes’in istatistikleri oldukça merak ediliyor. Eski yıldız Marek Hamsik’in de transfer için devrede olduğu bilinen Benes için rakamlar neler anlatıyor? İşte Benes hakkında istatistikler…

Almanya’da Bundesliga 2’de yarışan Hamburg forması giyen 26 yaşındaki Laszlo Benes, bu sezon ligde toplamda 25 maça çıktı. 25 maçın 25’ine de ilk 11’de başlayan Benes, maç başına 86 dakika sahada kalırken 9 kez de haftanın takımına seçildi.

Trabzonspor'un gündemindeki Laszlo Benes için rakamlar ne diyor?

BENES’İN HÜCUM İSTATİSTİKLERİ

Laszlo Benes, 25 maçta 13 gol ve 11 asistlik performans göstererek dikkatleri üzerine çekti. 166 dakikada bir gol atmayı başaran Slovak oyuncunun maç başına 3.1 şut çektiği ve maç başına 0.5 gol attığı görülüyor. Maç başına 1.3 isabetli şut çeken oyuncunun gollerinin büyük çoğunluğu sol ayakla gerçekleşti (11).

25 maçta 6 büyük şans kaçırdığı belirtilen Benes’in pozisyonu gole çevirme oranı yüzde 17, duran topu gole çevirme oranı ise yüzde 25. Ayrıca Benes, ceza sahası içinden çektiği 37 şutun 9’unu filelere yollarken ceza sahası dışından çektiği 41 şutun ise 4’ünü filelerle buluşturmuş.

Trabzonspor'un gündemindeki Laszlo Benes için rakamlar ne diyor?

BENES’İN PAS İSTATİSTİKLERİ

Sofascore verilerine göre 2023/2024 sezonunda 7.76’lık bir ortama reytinge sahip olan oyuncu, 25 maçta 18 büyük şans yarattı. Maç başına 2.7 kilit pas atan oyuncunun maç başına isabetli pas oranı yüzde 81.

Kendi yarı sahasında az sayıda pas yapsa da isabeti oranı yüzde 91 olurken rakip yarı sahada oldukça fazla paslaşan oyuncunun isabet oranı yüzde 69 oldu.

Benes’in isabetli uzun top oranının yüzde 56, isabetli havadan pas oranının yüzde 62 ve isabetli orta oranının yüzde 28 olduğu görüldü.

Öte yandan Benes’in başarılı top sürme oranının yüzde 42’de kaldığı, kazanılan toplam ikili mücadele oranının yüzde 46, zeminde kazanılan ikili mücadele oranının yüzde 47 ve kazanılan hava topu mücadelesi oranının ise yüzde 43’te kaldığı görüldü.

25 maçta 4 kez sarı kart ve 1 kez direkt kırmızı kart gören oyuncunun güçlü yönlerinin serbest vuruş, oyun kurabilmesi ve uzaktan şut çekebilmesi oluyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler