"Ali Osman Ulusoy arması" gecesinde duygusal anlar

Haber61 - Haber Servisi - Levent Ustabaşı / İşte ‘Ali Osman Ulusoy’ efsanesinin arması.. Hülya Ulusoy’dan duygusal konuşma; 11 yaşında başladı, 76 yılda zirveye taşıdı O ölmedi.. “   Bu sözlerden sonra babası Ali Osman Ulusoy’un hayatıyla ilgili arşiv fot

"Ali Osman Ulusoy arması" gecesinde duygusal anlar
Haber61 - Haber Servisi - Levent Ustabaşı / İşte ‘Ali Osman Ulusoy’ efsanesinin arması.. Hülya Ulusoy’dan duygusal konuşma; 11 yaşında başladı, 76 yılda zirveye taşıdı O ölmedi.. “
 
Bu sözlerden sonra babası Ali Osman Ulusoy’un hayatıyla ilgili arşiv fotoğrafları duvara yansıtılırken Hülya Ulusoy, anılarını hatırladı ve gözyaşlarını tutamadı. 
Merkez Karadeniz olmak üzere Ulusoy Otobüslerinin markasının adı Ali Osman Ulusoy olarak değiştirildi. Yeni ismin lansman toplantısı Zorlu Grand Otel’de yapıldı.  
 
12695851_1099503040144175_89954307_n.jpg
 
ONUN İSMİ ALTINDA
 
Toplantıda duygusal bir konuşma yapan merhum iş adamı Ali Osman Ulusoy’un kızı Hülya Ulusoy, “Yakından tanıdığınız ve 1 Ekim 2014’de aramızdan ayrılan sevgili babam Ali Osman Ulusoy’un ismi altında gerçekleştirdiğimiz bugünkü buluşmaya katılımınızdan dolayı, şahsım ve tüm çalışma arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ediyorum.
11 yaşında iken çalışmaya başlayan ve bunu aralıksız olarak 76 yıl sürdüren babamın hayatında hiç şüphesiz Ulusoy ismi ile özdeşleşmiş otobüs taşımacılığının büyük bir yeri vardır.
 
Şöyleki; 1949 yılında yani bundan 67 yıl önce, DESOTO marka otobüs ile başlanılan şehirlerarası yolcu taşımacılığında, Ulusoy ismi, bir dünya markası haline gelmiştir. Yılların köklü markası olmak yolunda bizlere bu gururu yaşatan ‘kazanımlarımı cesaretime ve çalışkanlığıma borçluyum’ diyen sevgili babam rahmetli Ali Osman Ulusoy’un payı çok büyüktür. 
 
Rahmetli Ali Osman Ulusoy’un temellerini attığı ve varlığını güçlü olarak bugünlere ulaştırdığı şirketleri grubunu; bir üst segmente taşımak ve ölümsüzleştirmek istedik. Bu amaçla logomuzda kullanmaya karar verdiğimiz ‘sonsuzluk işaretini’ siz değerli misafirlerimizle paylaşmanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Çünkü liderimiz Ali Osman Ulusoy ölmedi.
 
ULUSOY’DAN NEDEN AYRILDILAR
 
Ulusoy şirketinden ayrılma gerekçelerini ise yeni patron Hülya Ulusoy sorulan bir soru üzerine şu şekilde açıkladı; “Ayrılmamız gerekiyordu. Biz Karadeniz’de yürümeliydik. Karadeniz’de Ali Osman Ulusoy ölümsüzleşmeliydi. Ulusoy otobüs işletmesinin verdiği sıkıntılardan bizde etkileniyorduk. Ben babamın ismine güvendim ve ayrıldım. Karadeniz Ali Osman Ulusoy ile bütündür. Şu anda kara yolu taşımacılığı en zor günlerini yaşıyor. Bu zor günleri yeni vizyonumuzla aşmak istiyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler