8 Nisan pazartesi günü kargolar açık mı?

8 Nisan pazartesi günü kargolar açık mı? İşte detaylar...

8 Nisan pazartesi günü kargolar açık mı?

Ramazan Bayramı nedeniyle kargo sektöründeki çalışma saatleri gündemde. Resmi tatil, 9 Nisan saat 13.00'de başlayacak ve 12 Nisan'a kadar sürecek. Kargo bekleyenler, teslimatların bayram öncesi yapılıp yapılmayacağını öğrenmek için kullandıkları kargo şirketinin müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirler. 8 Nisan Pazartesi günü kargoların çalışıp çalışmadığı merak konusu.

PAZARTESİ GÜNÜ KARGOLAR AÇIK MI?

8 Nisan Pazartesi günü, kargo şirketlerinin çalışma durumu ilgi çekiyor. PTT, Sürat Kargo, Aras Kargo ve MNG Kargo gibi firmaların çalışma saatleri, Ramazan Bayramı nedeniyle 9 gün sürecek tatilin başlamasıyla öne çıkıyor. 8 Nisan Pazartesi, idari izin kapsamına alınarak tatil süresi 9 güne ulaştı. Peki, bu durumda Pazartesi günü kargo firmaları açık mı olacak, özellikle PTT, Sürat Kargo, Aras Kargo ve MNG Kargo dağıtım yapacak mı?

KAMU KURUMLARI KAPALI

Kamusal alandaki 9 günlük idari izin sebebiyle, 8 Nisan Pazartesi günü kamu kurumları ve kuruluşları kapalı olacak. Genel olarak kargo şirketleri faaliyetlerine devam edecekken, PTT gibi devlete ait olan kargo servisleri 8 ve 9 Nisan tarihlerinde hizmet veremeyecek. Kargo firmalarının müşteri hizmetleri ile irtibata geçilerek, bayram öncesi teslimatlar hakkında bilgi alınabilir.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler