Akaryakıta bu kez çifte indirim geliyor!

Akaryakıta pazartesi gece yarısından itibaren indirim gelmesi bekleniyor.

Akaryakıta bu kez çifte indirim geliyor!

Dolar kurundaki stabil durum devam ederse pazartesi gece yarısı itibarıyla benzine 1.80 TL ve motorine ise 1.20 TL indirim yapılması bekleniyor.

Son dönemlerde döviz kurunda yaşanan durağanlık akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Kurda ani bir artış olmadığı takdirde pazartesi gece yarısından itibaren benzine 1.80 TL, motorine ise 1.20 TL indirim yapılması bekleniyor.

Olası bir indirim durumunda Trabzon'da benzinin litre fiyatı 43.63 TL'ye, motorinin litre fiyatı ise 41.60 TL'ye düşmesi bekleniyor.

Öte yandan indirim gelmesi halinde İstanbul'da benzinin litre fiyatı 42.12 TL'ye, motorinin litre fiyatı ise 40.02 TL'ye düşecek. Ankara'da benzin 43.04 TL, motorin 41.08 TL olurken, İzmir'de ise benzin 43.31 TL ve motorin 41.28 TL'ye gerileyecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler