Reyting sonuçları açıklandı mı? Reyting sonuçları 06.04.2024

Reyting sonuçları açıklandı mı? Reyting sonuçları 06.04.2024 İşte detaylar...

Reyting sonuçları açıklandı mı? Reyting sonuçları 06.04.2024

Dün akşam televizyon dünyasında reyting mücadelesi yaşandı. "Kızılcık Şerbeti", "Arka Sokaklar" ve "Yalı Çapkını" dizilerinin yeni bölümleri izleyiciyle buluştu. Seyirciler, hangi diziye en çok ilgi gösterildiğini öğrenmek için 5 Nisan tarihindeki reyting sonuçlarını merak ediyorlar. İşte bu dizilerin reyting mücadelesi ve kazananlar...

Reytingler yayımlandı ve dün geceki yayınların sonuçları açıklandı. Total ve AB kategorilerindeki ilk on program listelendi. SHOW TV'den "Kızılcık Şerbeti", STAR TV'den "Yalı Çapkını" ve NOW'dan "Gaddar" öne çıkan programlar arasında yer aldı. "Kızılcık Şerbeti" her iki kategoride de zirveyi elde etti ve en çok izlenen program oldu.

Detaylara göre, Total kategorisinde "Kızılcık Şerbeti" birinci sırada yer alırken, "Yalı Çapkını" ikinci, "Gaddar" ise üçüncü sırada yer aldı. AB kategorisinde de "Kızılcık Şerbeti" zirvede olup, ardından "Selçuk Tepeli ile Now Ana Haber" ve "Gaddar" izledi. Geçen hafta ile karşılaştırıldığında, "Kızılcık Şerbeti"nin popülerliği devam ettiği görülüyor.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Kızılcık Şerbeti - SHOW TV

Yalı Çapkını - STAR TV

Gaddar - NOW

Selçuk Tepeli ile Now Ana Haber - NOW

Kızılcık Şerbeti (Özet) - SHOW TV

Esra Erol'da - ATV

Anlat Bakalım - TV8

Ana Haber - TRT 1

Müge Anlı ile Tatlı Sert - ATV

Yalı Çapkını (Özet) - STAR TV

AB İLK 10 PROGRAM

Kızılcık Şerbeti - SHOW TV

Selçuk Tepeli ile Now Ana Haber - NOW

Kızılcık Şerbeti (Özet) - SHOW TV

Gaddar - NOW

Yalı Çapkını - STAR TV

Ana Haber - TRT 1

Bahar (Tkr-Gece) - SHOW TV

Ramazan Sevinci - TRT 1

İddiaların Aksine - TRT 1

Show Ana Haber - SHOW TV

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler