KTÜ'de dekanın aracı yakıldı

KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi önünde bu sabah saat 04:00 sıralarında meydana gelen olayda Dekan Prof. Dr. Kamil Yazıcı'nın kullandığı 61 AF 946 plakalı makam aracı, üniversite kampüsünde molotof kokteyli atılarak kundaklandı. Yanan aracı fark e

KTÜ'de dekanın aracı yakıldı

KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi önünde bu sabah saat 04:00 sıralarında meydana gelen olayda Dekan Prof. Dr. Kamil Yazıcı'nın kullandığı 61 AF 946 plakalı makam aracı, üniversite kampüsünde molotof kokteyli atılarak kundaklandı. Yanan aracı fark eden güvenlik görevlileri olay yerine itfaiye çağırdı. İtfaiyenin 1 saatlik çalışmasının ardından yanan araç söndürüldü. Tamamen yanan araç daha sonra olay yerinde çekildi.

REKTÖR: "ARAŞTIRIYORUZ"
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, Dekan Yazıcı'nın makam aracına yapılan saldırının kimler tarafından gerçekleştirildiğinin araştırıldığını belirterek, "Bana da sabah 05.00 da haber verdiler olay yerine gittim. Bunu kimler ne amaçla yaptıkları konusunda bir fikrim yok. Üniversitenin güvenlik birimi ile jandarma konuyu araştırıyor. Faillerin en kısa zamanda yakalanacağını sanıyorum" dedi. Jandarma ekipleri olayla ilgili olarak bazı öğrencileri gözaltına aldığı ve sorgularının devam ettiğini bildirildi.

Kaynak: AHT

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler