Trabzon bu oyuncunun peşinde

Trabzonspor bonservisi elinde olan Atiba Hutchinson’u PSV Eindhoven kaptırmasının ardından transfer arayışlarına hız verdi.Bordo mavililer, Polanya Milli Takımının stoperi Arkadiusz Glowacki transferine hız verdi.Trabzonspor İzleme komitesi transfer çalış

Trabzon bu oyuncunun peşinde

Trabzonspor bonservisi elinde olan Atiba Hutchinson’u PSV Eindhoven kaptırmasının ardından transfer arayışlarına hız verdi.

Bordo mavililer, Polanya Milli Takımının stoperi Arkadiusz Glowacki transferine hız verdi.

Trabzonspor İzleme komitesi transfer çalışmalarını sürdürürken, Polanya Milli Takımı ve Wisla Krakow’un stoperi Arkadiusz Glowacki ile ilgili Şenol Güneş’e rapor verildi.

İzleme komitesinin bir çok kez izlediği ve beğendiği Arkadiusz Glowacki’yi ile ilgili son kararı Şenol Güneş verecek.

Arkadiusz Glowacki'yi tanıyalım

Trabzonspor’un unutulmaz oyuncusu Szmykowiak’ın takımı  Wisla Krakow’un futbolcusu aynı zamanda da Polanya Milli takımında daforma giyiyor.

Polanya Milli takımında 21 kez forma giyen Arkadiusz Glowacki  6 numaralı formayı giyiyor.

1979 doğumlu, 78 kilo, 1.metre 86 cm boyunda.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, hafta içi yaptığı basın toplantısında İzleme Komitesinin transfer çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, "Ellerinde 2-3 oyuncu var. Transfer çalışmalarımıza Fenerbahçe ile oynayacağımız kupa maçı finalinden sonra hız vereceğiz" demişti.

Selahattin Aydınlı / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor