Onur: Belki Trabzon'da doğmadım ama..."

Trabzonspor yönetiminin 'Feda yılı' çağrısına maç başı aldığı ücretlerle birlikte 3.2 milyon euro'yu bulan ücretinde 950 bin euro'luk indirim yaparak yıllık 2 milyon 250 bin euro'ya, 2020'ye kadar imza atarak cevap veren kaptan Onur, ÇOK özel açıklamalar

Onur: Belki Trabzon'da doğmadım ama..."
Trabzonspor yönetiminin 'Feda yılı' çağrısına maç başı aldığı ücretlerle birlikte 3.2 milyon euro'yu bulan ücretinde 950 bin euro'luk indirim yaparak yıllık 2 milyon 250 bin euro'ya, 2020'ye kadar imza atarak cevap veren kaptan Onur, ÇOK özel açıklamalar yaptı.
 
Yıllardır Trabzonspor forması giydiğini ve buradan ekmek yiyerek tanındığını ifade edn Onur, "Belki Trabzon'da doğmadım ama ben de öz Trabzonluyum. Bu renkleri tutanlar ne hissediyorsa ben de aynı duyguları yaşıyorum. Bir kaptan olarak bu şehre ve renklere aşık olduğum için yaptım. Şimdi saha da daha iyisini yapmak zorundayım" dedi. 
 
Futbolu burada bırakırım 
 
Onur, Başkan Muharrem Usta'nın kendisiyle çok yakından ilgilendiğini vurgulayarak, "Taraftarlarımızın beni çok sevdiğini biliyorum. Onlar beni kadar seviyorsa, ben onları o kadar daha fazla seviyorum. Başkanımız da benimle ilgili çok güzel sözler söyledi. Özellikle, 'Onur bu takıma teknik direktör olmalıdır' sözünü duyduktan sonra nasıl duygulandığımı anlatamam. Ben futbolu burada bırakmak istiyorum. Bunu ilk kez açık ve net bir şekilde söylüyorum. Hayalim futbolu Trabzonspor'da bırakmak ve ardından bu takımın bünyesinde görev yapmaya devam etmek" diye konuştu. 
 
Şampiyon oldum ama... 
 
Onur, kendisinin kimliğine doğum yeri olarak İzmir yazdığını ancak eşiyle birlikte Trabzon'a aşık olduklarını ifade ederek, "En büyük hayalim çocuğumun Trabzon'da dünyaya gelmesiydi. Çok şükür bunu Allah'ım bana nasip etti. 2010-2011 sezonunda biz şampiyon olduk ama kupayı bize kaldırtmadılar. Şimdi en büyük hayalim burada şampiyonluk kupasını kaldırmak. Trabzonspor bunu daha önce 7 kez başardı ve yine başaracak güce sahip" diye konuştu. 
 
Tribüne gelsinler 
 
Taraftarlara da çağrıda bulunan Onur, şöyle konuştu: "Trabzonspor'un yeniden ayağa kalkması lazım. Bunun için birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Biz bir olursak güçlü oluruz. Tribünlerin dolması en büyük temennimiz. Umarım artık 'Avni Aker'e veda yılında' dolu tribünler önünde oynarız. Bu stadyum böyle boş tribünlerle vedayı hak etmiyor. Taraftarlarımızdan yine bize sahip çıkmalarını istiyoruz. Başarılar el ele verirsek gelir." 
 
Bosingwa'ya sevindim 
 
Onur, Bosingwa'nın tekrar geri dönmesine çok sevindiğini de belirterek, "Onu aramızda görmek çok güzel. Geldiği andan itibaren karakteri ile bize önemli katkılar yaptı. Amacı sadece kendisini bir an önce hazırlamak ve forma giymek değil. Takımdaki tüm futbolcuların verimliliğini artırmak için kendinden veriyor" ifadesini kullandı. 
 
Euro 2016 hayallerimde 
 
EURO 2016'da mücadelede edecek Milli Takım kafilesinde yer almak istediğinin de altını çizen Onur, "O kadronun içerisinde yer almam için önce kendi takımımda çok daha ekstra bir performans sergilemem gerektiğini biliyorum. Şu an zaten taraftarlarımızın yüzünü biraz olsun güldürmek için motive olmuş durumdayız. Umarım sezon sonuna kadar çok iyi bir performans sergilerim ve o kadroda yer alırım" diye konuştu. (FOTOMAÇ)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler