Bursa'da sandalye fabrikasında yangın! Söndürme çalışmaları sürüyor

Bursa'da faaliyet gösteren bir sandalye fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor.

Bursa'da sandalye fabrikasında yangın! Söndürme çalışmaları sürüyor

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan sandalye fabrikasında yangın çıktı. Yangını söndürme çalışmaları devam ederken, itfaiye ekipleri, alevlerin çevredeki fabrikalara sıçramaması için önlem aldı.

İnegöl'de saat 10.00 sıralarında, Organize Sanayi Bölgesi 4. Cadde'de bulunan sandalye üretim fabrikasında yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye 15 itfaiye aracı, 35 personel ve sağlık çalışanları ile güvenlik görevlileri yönlendirildi.

Yangının büyümesi sonucu Kestel ve Yenişehir itfaiye müdürlüklerinden destek istendi. İtfaiye görevlileri alevlerin diğer fabrikalara sıçramaması için fabrikanın duvarlarını ıslattı. Yangının çıktığı Organize Sanayi Bölgesi 4. Cadde'ye gelen Kaymakam Eren Arslan ve Belediye Başkanı Alper Taban İlçe Emniyet Müdürü Okan Şen çalışmaları yerinde inceledi.

Çıkış nedeni belirlenemeyen yangının söndürülme çalışmaları devam ediyor.

Bursa'da sandalye fabrikasında yangın! Söndürme çalışmaları sürüyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler