2. Lig'de flaş olay! Vansporlu futbolcular sahadan çekildi

Bursaspor ile Vanspor arasındaki müsabaka yarıda kaldı.

2. Lig'de flaş olay! Vansporlu futbolcular sahadan çekildi

Bursaspor ile Vanspor arasında oynanan TFF 2. Lig Beyaz Grup 38. hafta mücadelesi, Vanspor'un 22. dakikada sahadan çekilmesinin ardından yarıda kaldı.

Bursaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup 38. hafta mücadelesinde Vanspor'u ağırladı. Ligde ikinci sırada bulunan ve lider Esenler Erokspor'u takibini sürdüren konuk ekip, Serik Belediyespor'un Esenler Erokspor karşılaşmasına U-19 takımı ile çıkmasını protesto etti. Vansporlu oyuncular, maç başladıktan sonra 1 dakika boyunca hareketsiz olarak sahada kaldı. Bu esnada Bursasporlu futbolcular kendi yarı alanında top çevirdi.

22. DAKİKADA SAHADAN ÇEKİLDİLER

Karşılaşma 0-0 devam ederken Vansporlu futbolcular, 22. dakikada sahadan çekildi ve mücadele yarıda kaldı.

Vanspor'dan karşılaşma öncesinde yapılan açıklamada, "Ligin kaderini belirleyecek olan Serik Spor ve Esenler Erokspor müsabakasına u-19 takımıyla çıkılması durumunda Van Spor Futbol Kulübü olarak temiz futbolu desteklemek adına bu duruma tepki göstermek maksadıyla Bursaspor müsabakasına çıkmama kararı aldığımızı tüm spor kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz" ifadelerine yer verilmişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler