Artvin Hopaspor'da yaklaşan kongre öncesi adaylığını açıkladı

Artvin Hopaspor'da yaklaşan genel kurul öncesinde mevcut başkan Lütfü Kolçak adaylığını açıkladı.

Artvin Hopaspor'da yaklaşan kongre öncesi adaylığını açıkladı

Artvin Hopaspor kongreye gidiyor.

Kulübün Olağan Üstü Genel Kurul toplantısı 17.06.2023 (Cumartesi) saat 13:00’da Turgay Ciner Caddesinde bulunan Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Atatürk Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Çoğunluğun sağlanamaması durumunda 24.06.2023 (Cumartesi) saat 13:00’da aynı yerde çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.

Kongre öncesinde mevcut başkan Lütfü Kolçak adaylığını açıkladı.

Mevcut Başkan Lütfü Kolçak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle başkanlık yaptığım süreç içerisinde gerek maddi gerekse manevi olarak her zaman yanımda olan yönetimime verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Başkan Olarak görev yaptığım bir yıllık süreçte inişli çıkışlı bir sezon geçirdik. Bu süreçte gerek şahsım, gerekse yönetim olarak maddi ve manevi anlamda yaşadığımız zor zamanlara rağmen Artvin'in göz bebeği olan Artvin Hopaspor'umuzu ayakta tutmak için elimizden geleni yapmak için gayret gösterdik. Başkan ve yönetim kurulu olarak Artvin Hopaspor' için çalışmaktan dolayı her zaman onur duyduğumu belirtmek istiyorum.

Artvin Hopaspor bizim için her şeyden değerlidir. Bu nedenle, A.Hopaspor'u şampiyon yapmak, ilçemize ve kulübümüze yakışan bir stadyum ile sosyal tesis projelerimizi hayata geçirebilmek adına tekrar başkanlık için aday olduğumu belirtmek istiyorum. Bu hedeflere ulaşmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı taahhüt ediyorum.

Yaklaşan olağanüstü genel kurulumuzun Artvin Hopaspor'a, yönetimimize ve tüm Hopa halkına hayırlı olmasını diliyorum. Yeni yönetimim ile birlikte el ele vererek kulübümüzü daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Hepinize tekrar teşekkür ediyor, desteklerinizi bekliyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler