Samsunspor'dan Trabzonspor maçı öncesi! Hakem ve TFF'ye yönelik açıklama

Trabzonspor'un Süper Ligin 35. haftasında karşı karşıya geleceği Samsunspor'dan maçın hakemi Abdulkadir Bitigen'e ve TFF'ye yönelik açıklama geldi.

Samsunspor'dan Trabzonspor maçı öncesi! Hakem ve TFF'ye yönelik açıklama

Trabzonspor, 35. hafta mücadelesinde deplasmanda Samsunspor'a konuk olacak.

Samsunspor ile Trabzonspor arasında 4 Mayıs Cumartesi günü Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma 19.00'da başlayacak.

Samsunspor ile Trabzonspor arasındaki müsabakayı hakem Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Mustafa Savranlar ve Anıl Usta yapacak. 4. hakem ise İlker Yasin Avcı olacak.

Karşılaşma öncesi Samsunspor, maçın hakemi Abdülkadir Bitigen'e yönelik açıklamada bulundu.

Resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Cumartesi akşamı Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda Trabzonspor A.Ş. ile oynayacağımız müsabakaya Türkiye Futbol Federasyonu tarafından hakem Abdulkadir Bitigen'in atanmasını endişe içerisinde takip ediyoruz.

Geçmişte oynadığımız müsabakalarda ne yazık ki sürekli olarak aleyhimize verdiği hatalı kararlar ile kamuoyunun büyük tepkisini çeken hakem Abdulkadir Bitigen'in, Trabzonspor A.Ş. ile oynayacağımız karşılaşmada görev alması kaygı vericidir.
TFF ve MHK'nin yapmış olduğu bu atama kararının yapay zeka uygulaması ile de bağdaştığını düşünmemekteyiz. Bu nedenle camiamızın haklı tepkisine kulak verilerek kararın yeniden gözden geçirilmesini talep ediyoruz."

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler