CHP Trabzon İl Başkanlığı Cafer Hazaroğlu için tören düzenleyecek

CHP) Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, partinin önde gelen isimlerinden Cafer Hazaroğlu'nun cenazesi için bir tören düzenleneceğini duyurdu.

CHP Trabzon İl Başkanlığı Cafer Hazaroğlu için tören düzenleyecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, partinin önde gelen isimlerinden Cafer Hazaroğlu'nun cenazesi için bir tören düzenleneceğini duyurdu.

Başkan Bak, Hazaroğlu'nun ailesine ve örgüte baş sağlığı dileyerek, mekanının cennet olmasını temenni etti.

Hazaroğlu'nun cenazesi için bir tören düzenleneceğini ve cenazenin yarın öğlen saat 04.05.2024 Cumartesi günü İskenderpaşa Camii'nden kaldırılacağını belirten Başkan Bak, tüm partililerin ve sevenlerinin katılımını beklediklerini ifade etti.

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak konuya yönelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Önceki dönem il başkanlarımızdan, partimizin abisi Cafer Hazaroğlu başkanımızı maalesef kaybettik. Ailesine ve örgütümüze baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun."

gmpv4nmw4aaepoz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler