Trabzon Spor Lisesi, Okul Sporları Gençler B Kızlar Güreş Türkiye Şampiyonası'nda şampiyon!

Trabzon Spor Lisesi, Okul Sporları Gençler B Kızlar Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye şampiyonu olmayı başardı.

Trabzon Spor Lisesi, Okul Sporları Gençler B Kızlar Güreş Türkiye Şampiyonası'nda şampiyon!

Trabzon Spor Lisesi, 15-21 Nisan tarihleri arasında Tekirdağ’daki Okul Sporları Gençler B Kızlar Güreş Türkiye Şampiyonasında "Türkiye şampiyonu" oldu.

Yedi sporcuyla katıldıkları Türkiye Şampiyonası’nda geçen yıl da aynı dereceyi elde edip Türkiye şampiyonu olan Spor Lisesi güreş takımı, 23 Ekim 2024’te Bahreyn’de düzenlenecek olan dünya liseler arası güreş şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Sporcuların tamamı Trabzon Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nin (THOM) sporcuları olup çalışmalarını bu merkezde yürütmektedir.

Ortahisar İlçe Millî Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, bu başarıdan duyduğu mutluluğu dile getirerek "Okul sporlarında, kız öğrencilerimizin dünya başarısından önceki bu şampiyonlukları bizleri ziyadesiyle gururlandırmıştır. Bayrağımızı uluslararası platformlarda dalgalandıracak olduklarına güvenimiz eksiksizdir. Bu başarıda emeği olan, öğretmenlerini, okul yöneticilerini, sevgili ailelerini ve biricik çocuklarımızı yürekten kutluyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler