Fırtına hata yapmadı, adını finale yazdırdı! Karagümrük 0-4 Trabzonspor

Trabzonspor, Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Karagümrük'ü rahat geçerek adını finale yazdırdı.

Fırtına hata yapmadı, adını finale yazdırdı! Karagümrük 0-4 Trabzonspor

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde, 3-2'lik galibiyetin rövanşında Karagümrük'ü deplasmanda Onuachu, Fountas ve Umut Bozok'un (2) golleriyle 4-0 geçerek adını finale yazdırdı.

Bordo mavili takım mücadeleye Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Umut, Bardhi , Visca, Fountas, Onuachu 11'i ile başladı.

ts-1.webp

Mücadelenin ilk yarısında iki taraf da dengeyi bozamazken, taraflar soyunma odasına 0-0 ile girdi.

Trabzonspor karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başladı. 54. dakikada Meunier'in şık asistinde Onuachu topu ağlara göndererek bordo mavilileri 1-0 öne geçirdi. 3 dakika sonra girdiği hava topu mücadelesinde sakatlanan Nijeryalı yıldız oyuna devam edemedi ve yerini Umut Bozok'a bıraktı.

ts-4.webp

69. dakika Bardhi'nin asistinde topla buluşan Taxiarchis Fountas, Trabzonspor'u 2-0 öne geçirdi. Bordo mavililer, 73. dakikada Umut Bozok'un penaltı golü ile farkı 3'e çıkardı. Bu golden 4 dakika sonra yeniden sahneye çıkan Umut Bozok, 77. dakikada kendisinin ikinci, takımının ise dördüncü golünü kaydetti.

Karşılaşmada başka gol olmazken, Trabzonspor sahadan 4-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla birlikte, Trabzonspor adını Türkiye Kupası finaline yazdırdı. Trabzonspor, 23 Mayıs'ta Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak.

ts-2.webp

ts-3-001.webp

ts-5.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler