Trabzonspor - Beşiktaş Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? Şanlıurfa dahil 5 şehir gündemde

Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki Türkiye Kupası finalinin hangi stadyumda oynanacağı merak konusu olmuş durumda. Nefes kesecek final maçı için 5 stadyum öne çıkmış durumda.

Trabzonspor - Beşiktaş Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? Şanlıurfa dahil 5 şehir gündemde

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Karagümrük'ü saf dışı bırakırken, finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda finalinde adı Trabzonspor - Beşiktaş maçı olurken, futbolseverler mücadelenin hangi tarihte ve hangi stadyumda oynanacağına dair araştırmalarda bulunuyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun daha önce açıkladığı tarihe göre, Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki Ziraat Türkiye Kupası finali 23 Mayıs Perşembe günü oynanacak.

Federasyon, Ziraat Türkiye Kupası finalinin hangi tarihte oynanacağını belirlerken, müsabakanın hangi şehir ve stadyumda oynanacağı ise henüz belirsiz.

kupa-3.webp

Final için Şanlıurfa dahil 5 şehir öne çıkıyor

Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki final mücadelesinin Şanlıurfa'da oynanmasının gündeme geldiği öne sürüldü.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Şanlıurfa'da oynanan Süper Kupa finalinde, sarı lacivertli ekibin sahadan çekilmesi sonrası Şanlıurfalı sporseverlerin final izleme hayali suya düşmüştü.

TFF'nin, Şanlıurfa'da sporseverlere bir başka final heyecanı yaşatmak adına, Trabzonspor - Beşiktaş maçını burada oynatabileceği ifade ediliyor.

Trabzonspor - Beşiktaş finali için Şanlıurfa dışında Kocaeli Stadyumu, Sakarya Atatürk Stadyumu, Gaziantep Kalyon Stadyumu ve Atatürk Olimpiyat Stadı ihtimali de dillendiriliyor.

urfa-stadi.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler