Trabzonspor Beşiktaş'ı eledi! Yarı finalde rakip kim olacak?

Trabzonspor, U19 Elit A Ligi play-off turunda Beşiktaş'ı eledi.

Trabzonspor Beşiktaş'ı eledi! Yarı finalde rakip kim olacak?

Trabzonspor, U19 Elit A Ligi play-off turunda 4-0 galip geldiği mücadelenin rövanşında Beşiktaş ile deplasmanda 3-3 berabere kalarak adını yarı finale yazdırdı.

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip, Azad Demir'in 33. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti. Trabzonspor, 37. dakikada Poyraz Yıldırım'ın golüyle Beşiktaş'ın golüne yanıt verirken, taraflar soyunma odasına 1-1'lik skorla girdi.

Beşiktaş mücadelenin ikinci yarısında 46 ve 53. dakikada Mustafa Hekimoğlu ile bulduğu gollerle 3-1 öne geçti. Bordo mavililer 65. dakikada Zekeriya Berk Bulut ve 71. dakikada Ömer Faruk Duymaz ile 2 gol bularak, skora eşitliği getirdi.

Mücadelenin kalan bölümünde başka gol sesi çıkmazken, Trabzonspor 3-3'lük sonuçla sahadan ayrıldı ve adını U19 Elit A Ligi'nde yarı finale yazdırdı.

Yarı finaldeki muhtemel rakipler

Trabzonspor'un, Antalya'da oynanacak yarı final maçlarında rakibi kura ile belirlenecek. Bordo mavili ekibin muhtemel rakipleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Samsunspor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler