Trabzonspor cephesinden Beşiktaş açıklaması! "Saha dışı faktörler..."

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Beşiktaş ile oynanacak final için konuştu.

Trabzonspor cephesinden Beşiktaş açıklaması! "Saha dışı faktörler..."

Trabzonspor'da Başkan Ertuğrul Doğan, Karagümrük karşısında alınan 4-0'lık galibiyet sonrası Beşiktaş ile oynanacak olan final maçına dair konuştu.

Her iki camianın da bu sezonki hedeflerinin aynı olduğunu altını çizen Doğan, "Saha dışı faktörler devreye girmesin, hak eden de galip gelsin" dedi.

Doğan'ın, Beşiktaş eşleşmesi ile ilgili sözleri şu şekilde;

"Beşiktaş'ın da ana hedefi bizimle aynı. Öncelikle önemli olan dostluk. Sakatlık olmasın, sahada iyi oynayan kazansın. Saha dışı faktörler devreye girmesin, hak eden de galip gelsin."

"Beşiktaş ile karşılaşmalarımız keyifli oluyor. Beşiktaş camiası ile aramız iyi, yine dostluk kazanacaktır. Maçın dostça geçmesini istiyoruz. Her iki camia da kupayı istiyor. Trabzonspor - Beşiktaş maçları bir derbidir, o gün iyi olan kazanacak."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler