Trabzonspor'da Avcı maç öncesi açıkladı! "Kesinleştirmek istiyoruz"

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Samsunspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Avcı maç öncesi açıkladı! "Kesinleştirmek istiyoruz"

Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 2 maçtan galip ayrılan Trabzonspor, 35. hafta mücadelesinde deplasmanda Samsunspor'a konuk oluyor.

Bordo mavili takımda Teknik Direktör Abdullah Avcı, Samsunspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

Trabzonspor camiasının bizden ne beklediğini biliyoruz. Sezon başından itibaren dalgalanmalarımız olmuştur ama hedeflediğimiz yerlere baktığında bir yerlerde oturmuş vaziyetteyiz. Bugün biz 3’üncülüğümüzü kesinleştirmek istiyoruz. Samsunspor da rahatlamak istiyor. Güzel bir maç bizi bekliyor.

Samsunspor sezon başında inişli başladı. basit ama güçlü kullandıkları oyunları var. iç ve dış sahada da bunu kullanıyorlar. Takım savunmasını iyi yapan bir takıma karşı oynayacağız. İç sahada çok etkili oynuyorlar.

Böyle bir sürece sağlıklı şekilde hazırlandık. Antep maçından sonra geri dönüşümüz özgüven açısından da bizi mutlu etti.

Kadroda Denswil’in arka adalesinde ağrı olduğu için kenarda. Rayyan 22 maç oynamış. Fernandez son 1 aydır bizimle oynuyor. Edin de belli bir oyuncu grubunun üzerinden gidiyoruz. Toparlanma ve kas ağrılarında sıkıntı olduğu için böyle. Sakatlanma riski olan oyuncular için yoğun trafiğe giriyoruz. Burada istediğimiz sonucu alıp kupada da istediğimiz sonuçları almak istiyoruz.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler