Trabzonspor’da Onuachu farkı! İlk sıraya yerleşti

Trabzonspor’da Onuachu, takımın en skorer oyuncusu oldu.

Trabzonspor’da Onuachu farkı! İlk sıraya yerleşti

Trabzonspor’da sezon başında transfer edilen ve futboluyla beğeni toplayan Onuachu Fenerbahçe karşısında bulduğu golle takımın en skorer ismi oldu.

Bordo mavili forma ile çıktığı ilk 3 maçta da gol atan Onuachu, son 3 müsabakada sessizliğe bürünmüştü. Takımda gol beklentisi en yüksek oyuncu olan Onuachu, 3 maçlık suskunluğunu derbide bozdu. 10’uncu dakikada Visca’nın sol kanattan gelen ortasında 2 metre 1 santimetrelik boyunun avantajını kullanan Onuachu, kafa vuruşuyla takımının ilk golünü attı. 42’nci dakikada Visca’nın köşe vuruşunu da kafa golüne çeviren Onuachu’nun golü bu kez faul gerekçesiyle iptal edildi.

29 yaşındaki Nijeryalı santrfor, bordo-mavili forma altındaki 7’nci maçında gol sayısını 4'e yükselterek Bakasetas’ı geride bıraktı ve takımın en skorer oyuncusu oldu.

trabzonsporda-onuachu-farki.jpg

KAFA GOLCÜSÜ

Boy farkıyla takımına skorlar kazandıran golcü, bu sezon ligde attığı 4 golün 3’ünü kafa vuruşundan kaydetti. Fenerbahçe maçında 12 kez ikili mücadele kazanan Nijeryalı golcü, bu sezon Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla bu alanda en yüksek sayıya ulaşan oyuncu oldu.

Aynı zamanda Trabzonspor'un maçtaki ilk şutunu gole çeviren Onuachu, Fenerbahçe'nin bu sezon Süper Lig'de yediği en erken golü de kaydeden oyuncu oldu.

trabzonsporda-onuachu-farki-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler