Trabzonspor'dan 1. Lig ekibine gitmişti! Avrupa ekiplerini peşine taktı

Trabzonspor'dan Göztepe'ye transfer olan Taha Altıkardeş Avrupa ekiplerinin radarına girdi.

Trabzonspor'dan 1. Lig ekibine gitmişti! Avrupa ekiplerini peşine taktı

Trabzonspor'da Mislav Orsic'in transferi karşılığında, Southampton ile Göztepe'nin aynı şirketin ortaklığında olması sebebiyle İzmir ekibine bedelsiz olarak gönderilen Taha Altıkardeş, başarılı performansı ile Avrupa ekiplerinin takibine girdi.

Daha önce Lyon ile anılan genç stoper için yeni bir takımın daha devreye girdiği öne sürüldü.

Belçika'nın önemli takımlarından olan Anderlech'in, 20 yaşındaki oyuncu için harekete geçtiği ve İzmir ekibi ile temaslara başladığı öne sürüldü. Göztepe'nin, Taha Altıkardeş için aceleci davranmak istemediği ve oyuncudan ciddi bir bonservis bedeli beklentisi olduğu belirtiliyor.

taha-altikardes.jpg

Trabzonspor, Taha Altıkardeş'i Ocak 2022'de Bursaspor'dan kadrosuna katmıştı. Başarılı stoper, bordo mavili forma altında 3 resmi maçta 180 dakika süre almıştı.

Bu sezon Göztepe'de kadronun önemli isimlerinden biri haline gelen Taha Altıkardeş, 28 resmi maçta 3 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor