Trabzonspor'un ilgilendiği yıldız oyuncu için Alman devi resmen ayrılığı duyurdu

Trabzonspor'un ilgilendiği Marco Reus için bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor'un ilgilendiği yıldız oyuncu için Alman devi resmen ayrılığı duyurdu

Abdullah Avcı ve teknik ekipten gelen talep sonrası transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor yönetimi ileri alana tecrübeli bir takviye yapmak istiyor.

Trabzonspor sezon sonu sözleşmesi bitecek Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'ta forma giyen Marco Reus ile ilgileniyordu.

Borussia Dortmund 34 yaşındaki deneyimli yıldız Marco Reus'un sezon sonunda takımdan ayrılacağını sosyal medyadan paylaştığı video ile resmen duyurdu.

marco-reus-1456395177-5011.jpg

REUS'UN DORTMUND KARİYERİ
Marco Reus, sarı-siyahlılarda 424 maça çıkarken 168 gol ve 128 asistlik performans ortaya koydu. Ayrıca 12 yıl formasını terlettiği Borussia Dortmund ile 2 Almanya Kupası, 3 de Almanya Süper Kupası'nı kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

İlgili Haberler

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler