İYİ Parti Trabzon'da hedef 3 vekil! Yavuz Aydın: "Kupayı TBMM'de kaldıracağız"

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayları Haber61’i ziyaret etti. 

İYİ Parti Trabzon Milletvekili adayları Yavuz Aydın, Aslan Güner, Tahsin Akyüz, Prof. Dr. Akın Çelik, Bülent Arslan, İl Kadın Politikaları Başkanı Fatma Arıcı, İl Gençlik Kolları Başkanı Alparslan Şahintürk ve Ortahisar ilçe Başkanı Erdal Uzun Haber61’i ziyaret etti. 

İYİ Parti heyeti, Haber61 imtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu, Genel Müdür Ergün Hardaloğlu, Sorumlu Müdür Tuncay Lakot ve Muhabir Emrah Paça ile bir araya geldi. 

İYİ Parti Trabzon'da hedef 3 vekil! Yavuz Aydın: "Kupayı TBMM'de kaldıracağız"

“3 VEKİLLE TBMM’YE GİDECEĞİZ VE KUPAYI ORADA KALDIRACAĞIZ”

Ziyarette konuşan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı yavuz Aydın, çok büyük bir değişim rüzgarı olduğuna değinerek, “3 golle 3 vekille TBMM’de temsil etmek istiyoruz.  Kupayı da orada kaldıracağız inşallah.” dedi.

Aydın, “Gerçekten büyük bir değişim bekleyen kitle ile karşı karşıyayız. Müthiş bir değişim rüzgârı var. Burada tahmin edilemeyen ve edilemeyecek 2 siyasi parti olacak. Biri AK Parti diğeri İYİ Parti. AK Parti’nin düşüşünü, İYİ Parti’nin de yükselişindeki çıkacak olduğu noktayı tahmin edemeyecekler. Bu araya sıkışmış seçmen var. Bu seçmen iradesini sandıkta ortaya koyacak. Bölgeyle ilgili çalışmalar yaptık. Türkiye genelinde anket şirketleri 1500-2000 denekle Türkiye ortalaması veriyor. Biz Trabzon’u 2000-2500 denekle bire bir çalıştık. İsim sormuyoruz. TC numarası ve telefon numarası almıyoruz. Sonuç organik çıksın diye. Özgürce ifade edilebilsin diye. AK Parti’nin de ciddi bir düşüş içerisinde olduğunu gördük. 56’lardan aşağı yukarı 20’ye yakın bir puan düştüğünü gördük. Burada da ben 2 gündür söylüyorum biz hazırlandık. İdmanlıyız. 3 golle 3 vekille TBMM’de temsil etmek istiyoruz.  Kupayı da orada kaldıracağız inşallah.” dedi.

İYİ Parti Trabzon'da hedef 3 vekil! Yavuz Aydın Kupayı TBMM'de kaldıracağız

“HEMŞEHRİLERİM SANDIKTA İRADELERİNİ GÖSTERECEKTİR”

İş hayatında yakaladıkları başarıyı siyasete taşımak istediklerini söyleyen Aydın, “Ben iş dünyasından geliyorum. Ailemle birlikte elde ettiğimiz başarıyı siyasete taşımaya çalışıyoruz. İnşallah orada da başarılı olacağız. Her seçim döneminde vaatler ortaya konuluyor. Hemşerilerimin duygularıyla oynanıyor. Her seçimde aynı vaatler bir sonraki seçimde o vaadin yanına bir vaat daha konuluyor. Ben artık hemşerilerimin bu seçimde bu vaatlerin yapılmaması neticesinde sandıkta iradelerini göstereceklerini düşünüyorum.” şeklinde konuştu. 

İYİ Parti Trabzon'da hedef 3 vekil! Yavuz Aydın: "Kupayı TBMM'de kaldıracağız"

“GENEL BAŞKANIMIZ ÜLKE SİYASETİNE YÖN VERDİ”

Genel Başkan Meral Akşener’in ülke siyasetine yön verdiğini söyleyen Yavuz Aydın, “İYİ Parti’yi 2017’de kurduğumuzda genel başkanımız “koltukları eksitmiyeceğiz, topukları eskiteceğiz” demişti. Son 5 yılda hiçbir siyasi partinin bu kadar eforlu çalıştığını görmedim, duymadım. Diğer partilerde siyaset yapmak kolaymış dedim ben. Gece gündüz koşturuyoruz. Havadan karadan tüm teşkilatlarımızla seferberlik halinde koşturuyoruz. İstanbul’da 2 gün program yaptık mesela 34 ilçesi var. Aynı anda bütün ilçelere gittik. Eş zamanlı programlar yaptık. Genel Başkanımız millete umut oldu, ışık oldu, güneş oldu. Evinde oturabilirdi. Milletin derdiyle dertlendi ve sorumluluğu aldı. Ülke siyasetine yön verdi. Farklı bir hava yarattı. Büyük bir emek var gelinen noktada. Bir başarı varsa bir hikayesi vardır. Bizimde öyle bir hikayemiz başarımız var” ifadelerine yer verdi.

Haber61 - Haber Servisi - Emrah Paça

İYİ Parti Trabzon'da hedef 3 vekil! Yavuz Aydın Kupayı TBMM'de kaldıracağız

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler