Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi’nden alınan bilgiye göre, merkez üssü Palu'ya bağlı Gökdere köyünde saat 08.15'te 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.  "ŞU ANDA BİZE ULAŞAN HERHANGİ B

Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi’nden alınan bilgiye göre, merkez üssü Palu'ya bağlı Gökdere köyünde saat 08.15'te 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

"ŞU ANDA BİZE ULAŞAN HERHANGİ BİR CAN KAYBI YOK”
        
Palu Kaymakamı Ayhan Yazgan, merkez üssü Palu  ilçesi Gökdere bölgesi olan 4,0 büyüklüğündeki depremde şu an itibariyle  kendilerine ulaşan herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın olmadığını bildirdi.

Yazgan, haftasonu ve depremin olduğu  saatte vatandaşların uykuda olması nedeniyle depremi çoğu kişinin hissetmediğini  ifade etti.

Şuana kadar kendilerine herhangi bir can veya mal kaybı bilgisinin  gelmediğini söyleyen Yazgan, “Deprem bölgesinde keşif yapılmaya çıkıldı ama  sanıyorum ki önemli bir şey yok. Zaten ilk aldığım bilgiler de o yönde. Sabah  saatlerinde olduğu için, çoğu kişi de sarsıntıyı hissetmemiş zaten” diye  konuştu.

Yazgan, aldıkları bilgiye göre, Gökdere Köyü'nde ciddi bir hasar  olmadığını da bildirdi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler