Trabzonlu öğretmen ve idareciler Estonya'da işbaşı gözlem faaliyeti gerçekleştirdi

Trabzonlu öğretmen ve idareciler, Estonya'nın başkenti Tallinn şehrinde Saue Kotka Anaokulu'nda “Yenilikçi Yöntem ve Tekniklerin Geliştirilmesi" başlıklı işbaşı gözlem faaliyetini gerçekleştirdiler.

Trabzonlu öğretmen ve idareciler Estonya'da işbaşı gözlem faaliyeti gerçekleştirdi

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen, Trabzon İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen KA121 Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında 14-20 Nisan 2024 tarihleri arasında Trabzon’dan Çukurçayır Anaokulu, Şehit Ali Yasin Erosmanoğlu Anaokulu ve Beşikdüzü Zübeyde Hanım Anaokulu’ndan katılımcı öğretmen ve idareciler Estonya'nın başkenti Tallinn şehrinde Saue Kotka Anaokulu “Yenilikçi Yöntem ve Tekniklerin Geliştirilmesi" başlıklı işbaşı gözlem faaliyetini gerçekleştirdiler.

Kurumlar arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve kaliteyi artırarak ülkeler arası en iyi uygulamaların fayda sağlayacak şekilde yaygınlaştırılması amacıyla idareci ve öğretmenler okulda 3 gün boyunca işbaşı gözlem faaliyeti çerçevesinde birçok etkinlikte bulundular.

trabzon-isbasi-1.webp

Karşılıklı uygulanan eğitim sistemleri hakkında bilgi alışverişinde bulunan katılımcılar deneyimler, bilgiler ve anılar biriktirerek ülkelerine döndüler.

Karşılıklı iletişimde kalarak yenilikçi yöntem ve tekniklerin etkili uygulamaların entegrasyonu ve yaygınlaştırılması kararı ile birlikte hayata geçirilmesi düşünülen projeler için planlamalar yapıldı.

Saue Kotka Anaokulu eğitimcileri de ülkemize ve okullarımıza davet edildi. Emeği geçen herkese gönül dolusu teşekkürler.

trabzon-isbasi-2.webp

trabzon-isbasi-3.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler