Trabzonspor Başkanı Doğan’dan transfer sözleri! “Anlaştığımız oyuncular var”

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, basın mensuplarının soruları üzerine transferle ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve teknik direktörü Abdullah Avcı, basın mensuplarının sorularını yanıtlıyor.

Başkanı Doğan, basın mensuplarının soruları üzerine anlaştıkları oyuncuların bulunduğunu açıkladı.

Doğan, açıklamasında “Hocamızla transfer sürecini 3-4 aydır yürütüyoruz. 2 izlemek ekibi ayrı ayrı değerlendiriyor. Biz de ekonomik tabloyu değerlendiriyoruz. Anlaştığımız oyuncular var. Yeniden şampiyonluk sevincini yaşatmak adına hazırlanıyoruz. Hocamız ayrı hazırlanıyor, biz de ekonomik olarak hazırlanıyoruz. Boğazda yeniden Trabzonspor bayrağını dalgalandırmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Doğan’dan transfer sözleri! “Anlaştığımız oyuncular var”

Abdullah Avcı ise transfer konusuyla ilgili "Transfer konusuyla ilgili olarak, çalışıyoruz. Yoğun bir çalışma var. Görüşmeler görüntü olarak da yapılıyor. Trabzonspor'u anlatıyoruz. Hedefleri ve organizasyonları paylaşıyoruz. Güzel dönüşler alıyoruz. Tecrübeli ve genç oyuncular olacak." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler