Trabzonspor'un eski futbolcusu maç sonu isyan etti! "5 aydır kaşar ekmek yiyoruz..."

Trabzonspor'un eski kalecisi Erce Kardeşler, takımının Gaziantep FK ile karşı karşıya geldiği mücadele sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un eski futbolcusu maç sonu isyan etti! "5 aydır kaşar ekmek yiyoruz..."

Hatayspor, Trendyol Süper Lig'de 35. hafta mücadelesinde deplasmanda Gaziantep FK ile 1-1 berabere kaldı.

Mücadele sonrası, Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler'den çok konuşulacak açıklamalar geldi.

Hatayspor'un imkansızlıklar içinde olduğunu ifade eden Erce Kardeşler, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"5 aydır kaşar ekmek yiyoruz"

Geçtiğimiz günlerde Volkan Hoca bıraktı. Sezon başından beri çok yalnız kaldık. Sahamız olmadı, tesis olmadı ve para olmadı. Bazen bize kızıyorlar ama ben hayatımda hiç bu kadar karakterli bir oyuncu grubu ile çalışmadım. Çok büyük imkansızlıklar var. Bir takımın bu kadar sahipsiz kaldığını görmedim. Basketbol antrenmanı ile maçlara hazırlanıyoruz. 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Antrenman sonrası duş almıyoruz. Tek isteğimiz ligde kalmak. Kalan 3 maçı kazanmak istiyoruz. Sadece Hatay için buradayım. Para için burada durmuyorum. İnşallah bu takım ligde kalır. İnşallah insanlar Hatayspor'a sahip çıkar

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler