Discord Kapatılacak mı? Discord nedir? Bakan Uraloğlu açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Discord kapatılacak mı? sorusunun yanıtını verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, son zamanlarda Türkiye’de oldukça popüler hale gelen Discord uygulamasıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bakan Uraloğlu, özellikle gençlerin yoğun bir şekilde kullandığı bu platformla ilgili olarak, "Gerekli adımlar atılacak" ifadelerini kullandı.

Bakan Uraloğlu’nun açıklamasında, Discord’un bazı kullanıcılar tarafından kötüye kullanılabileceği ve bu gibi durumlar karşısında devletin gerekli düzenlemeleri yapacağı belirtildi.

Discord Nedir?

Discord, 2015 yılında özellikle oyuncular için geliştirilmiş bir iletişim platformudur. Sesli, yazılı ve görüntülü sohbet imkanı sunan Discord, zamanla farklı amaçlar için de kullanılmaya başlanmıştır. Hem toplulukların hem de bireylerin bir araya gelerek sohbet edebildiği bu platform, milyonlarca kullanıcıya sahiptir. Türkiye’de de özellikle gençler ve oyuncular arasında yaygın olarak kullanılan Discord, aynı zamanda iş ve eğitim amacıyla da tercih edilmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilim / Teknoloji Haberleri