Facebook Messenger'da Birinin Konumunu Nasıl Görebilirim?

Facebook, kullanıcılarının bilgilerini toplar ve bunlar arasında konum Facebook geçmişi de bulunmaktadır.

Facebook konum takibi için uygulama arayışında mısınız? Karşı tarafa belli etmeden nasıl onun yerini öğreneceğinizi mi merak ediyorsunuz? Partnerinizin size yalan söylediğini mi düşünüyorsunuz? Aşık olduğunuz kişiyi mi merak ediyorsunuz?

Tam olarak doğru yerdesiniz. Bu içeriğimizin tamamında sorularınızı yanıtlayacağız. Gelin sizlerle bu amacınız doğrultusunda yapabileceğiniz şeyleri inceleyelim. Burada başkasının messenger mesajlarını okuma programı ücretsiz bulacak ve özelliklerini tanıyacaksınız.

Hadi zaman kaybetmeden yazımıza geçelim!

Facebook'ta Birinin Konumunu Takip Edebilir Misiniz?

Facebook, kullanıcılarının bilgilerini toplar ve bunlar arasında konum Facebook geçmişi de bulunmaktadır. Bu yöntem, birçok nedenle birinin konumunu aramak istemeyi düşündüğünüzde kullanabileceğiniz yasal bir yoldur.

Örneğin, özellikle sizin dışınızda takip edilen birisinin kim olduğunu öğrenmek isteyebilirsiniz çünkü bu kişi bir sahtekar hesap ve ya sizi çevrimiçi tacize eden bir zorbaysa sizi takip etmiş olabilir. Veya partneriniz hakkında aklınızda şüpheler olabilir. Bunların aklınızdan gitmesine yardımcı olabilirsiniz.

Rapor ettiğinizde Facebook’un bunu açıklamayacağını ve polis raporu vereceğini unutmayın. Diğer nedenler, ebeveyn takibi, çalışan takibi, şüpheli partner veya arkadaş için müracaat edilebilir.

Eyezy Kullanarak Facebook Messenger Üzerinden Birini Takip Edin

Eyezy, günümüzde Facebook konum takibi için kullanılabilecek en güvenilir ve en detaylı konum takip uygulamasıdır. Bu uygulama hem kişilerin verilerini özenle saklar hemde amaca uygun olarak detaylı bir şekilde kullanılabilir.

Ücretsiz uygulamalara nazaran, Eyezy uygulaması daha güvenilirdir. Çünkü ücretsiz uygulamalarda verilerinizin nasıl işlendiğini bilemezsiniz. Sizinle birlikte bir çok kişi bu verileri görebilmektedir. Bu tarz kişisel verileriniz için ücretli uygulamaları kullanmanız önemlidir.

Ayrıca Eyezy uygulamasıyla, Facebookta birinin konumunu bulma işlemlerinizi güvenle yapabilirsiniz. Yazımızın devamında Eyezy hakkında sizlere detaylı bilgi vereceğiz. Gelin nedir bu Eyezy inceleyelim:

Gerçek zamanlı konum takibi: Anlık ve doğru konum bilgisi sağlar.

Çapraz platform uyumluluğu: Tüm cihazlarda çalışır.

Kolay kurulum: Kullanımı kolay ve kullanıcı dostudur.

Dünya Çapında Erişilebilirlik: Dünya çapında erişilebilirlik sağlar ve konumları küresel olarak kolaylıkla izlemenize olanak tanır.

Sosyal Medya İzleme: Eyezy ile yalnızca konumlarını değil aynı zamanda Instagram, Facebook ve diğerleri gibi sosyal medyalarını da takip edebilirsiniz.

Bunları yapabilmek için Eyezy uygulamasına kayıt olun ve yönergeleri takip edin. Yönergeler sizin için detaylıca hazırlanmıştır ve herhangi bir sorununuz olursa destek ekibinden yardım isteme imkanınız bulunmaktadır.

Bu yöntemin yanı sıra bir de ücretsiz olan diğer güvenilir yöntemler mevcut. Fakat bu yöntemlerle, ücretli olan kadar efektif hiçbir şey elde edemeyebilirsiniz. Kısacası Facebookta birini nasıl takip edebilirim sorunuza yanıt bulamayabilirsiniz.

Kullanabileceğiniz Ücretsiz Metotlar

Yazının bu kısmında sizlere bir Facebook kullanıcısının konumunu nasıl takip edebilirim sorusunun, Eyezy harici diğer uygulamalar için olanlarını anlatacağız.

IP Adresini Kullanarak Konumu İzleme

Bir kişinin ip adresini kullanarak Facebook konumunu öğrenebilirsiniz. IP ip adresleri internete bağlı cihazların benzersiz numaralarıdır. Bu yaklaşım teknik olabilir ancak doğru araçlarla çok etkili olabilir.

Hedef kişinin ip adresi, konumunun takibi için gereklidir. Grabify gibi bir ip izleme aracı kullanın. Peki nedir bu Grabify gelin inceleyelim.

Grabify IP Logger kullanıcının IP adresini takip etmek ve diğer bazı bilgileri elle geçirilen bir çevrimiçi araçtır. Genellikle bir izleme kodunu sakladı, bir URL nin arkasında çalışır. Böylece Facebook konum takipçisi olarak kullanılır. Bu URL'i tıkladığında, GrabifyIP Logger, kullanıcının IP adresini gibi bilgileri toplar ve bu bilgileri URL nin tamamını oluşturan kişiye gönderir. Peki bu nasıl kullanılır inceleyelim:

Grabify sitesine giderek kayıt olun.

Takip etmek istediğiniz URL yi karşınıza çıkan kutuya yapıştırın.

”Create URL” butonuna basın. Böylece izleme kodu eklenmiş yeni bir URL oluşturulacak.

Daha sonra oluşturulan URL yi takip etmek istediğiniz kişiye gönderin. Hedef kişi URL yi açtığında Grabify kişinin İP adresini ve konumunu kaydeder. Daha sonra siteye geri döndüğünüzde sonuçları görmek için takip kodunu girin. Karşınıza hedef kişinin tüm konum bilgileri gelecektir.

Facebook Hikayeleri ve Gönderileri İnceleme

Bir başka yöntem ise, Facebook paylaşımlarında bulunan konum etiket ve etiketlerdir. Facebookta birini nasıl takip ederim? Sorusuna cevap arıyorsanız bu hedef kişinin hikayelerini ve paylaştığı en son gönderileri kontrol etmek isteyebilirsiniz. Ayrıca hikayelere atılan konumlar da, kişinin o anda ya da en azından yakın zamanlardır nerede olduğu hakkında bilgi verebilir.

Konum Etiketleri ve Hastaglar

Bu da ücretsiz olan ve güvenirliği yüksek olan bir diğer yöntemdir. Fakat bu yöntem her zaman işe yaramaz. Çünkü o an nerede olduğunu bilmek istediğiniz kişi, sadece hikaye veya gönderi paylaştığında görebilirsiniz. Bununla da kalmayıp paylaştığı gönderi ve hikayeye konum etiketi eklemek zorunda ki siz Facebookta birinin konumunu bulma işlemlerini gerçekleştirebilin, nerede olduğunu öğrenebilin.

Sonuç

Facebook konum takibi için en etkili ve doğru yöntem, Eyezy konum izleyicisini hedef kişi fark etmeden kullanmaktır.

Bütçe kısıtlamaları gibi bazı nedenlerden dolayı bu uygulamayı kullanamıyorsanız, bu kılavuzda listelenen diğer ücretsiz yöntemleri deneyebilirsiniz. Umarım işinize yaramıştır.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilim / Teknoloji Haberleri