Kemal Sunal’ın Eşi Gül Sunal Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

Gül Sunal, Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal’ın eşi olarak tanınan ve uzun yıllar boyunca ailesine ve eşine verdiği destekle bilinen bir isimdir. Peki "Kemal Sunal’ın Eşi Gül Sunal Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?" İşte detaylar...

Gül Sunal, Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal’ın eşi olarak tanınan ve uzun yıllar boyunca ailesine ve eşine verdiği destekle bilinen bir isimdir. 1957 yılında Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde dünyaya gelen Gül Sunal, hem Kemal Sunal’ın ailesinin bir parçası olması hem de çocukları Ali ve Ezo Sunal’ın yetişmesinde önemli bir rol oynamıştır. Kemal Sunal’la 1974 yılında evlenen Gül Sunal, eşi ve çocuklarıyla dolu dolu bir hayat yaşamıştır. Gül Sunal kimdir, nereli ve kaç yaşında gibi merak edilen soruların yanıtları ve detaylar...

Gül Sunal Kimdir?

Gül Sunal, 1957 yılında Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde dünyaya gelmiştir. 2023 yılı itibariyle 66 yaşındadır. Gül Sunal, Türk sinema ve televizyon dünyasının efsanevi ismi merhum Kemal Sunal’ın eşi olarak tanınmaktadır.

Kemal Sunal’ın Eşi Gül Sunal Kimdir?

Kemal Sunal’ın eşi olan Gül Sunal, 1974 yılında Kemal Sunal ile evlenmiştir. Çiftin bu evlilikten iki çocuğu olmuştur; Ali Sunal ve Ezo Sunal.

Gül Sunal Nereli?

Gül Sunal, Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde dünyaya gelmiştir. Türkiye'nin önemli kültürel ve tarihi bölgelerinden birinde doğup büyümüştür.

Gül Sunal Kaç Yaşında?

1957 doğumlu olan Gül Sunal, 2023 yılı itibariyle 66 yaşındadır.

Gül Sunal’ın Kaç Çocuğu Var?

Gül Sunal ve Kemal Sunal’ın iki çocukları bulunmaktadır. İlk çocukları Ali Sunal, 1977 yılında dünyaya gelmiş, ikinci çocukları Ezo Sunal ise 1984 yılında doğmuştur.

Gül Sunal’ın Torunları Kimlerdir?

Gül Sunal’ın torunları arasında Narin Sunal, Nil Sunal ve Nova Öztüyen bulunmaktadır. Torunları, ailesinin en genç bireyleri olarak Sunal ailesinin adını taşımaktadırlar.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Biyografi Haberleri