12.Kuşdili Festivali Kuşköy'de!

Kuşdilini Tanıtma Kültür ve Turizm Derneği tarafından organize edilen 12. Kuşdili Festivali'nin bu yıl daha coşkulu geçeceğini belirten Dernek Başkanı Şeref Köçek, “Gerek belgemizde, gerek İlimizde, gerekse İl dışında yaşayan tüm hemşehrilerimizi 28 Hazir

Kuşdilini Tanıtma Kültür ve Turizm Derneği tarafından organize edilen 12. Kuşdili Festivali'nin bu yıl daha coşkulu geçeceğini belirten Dernek Başkanı Şeref Köçek, “Gerek belgemizde, gerek İlimizde, gerekse İl dışında yaşayan tüm hemşehrilerimizi 28 Haziran'da Çanakçı Kuşköy'e bekliyoruz” dedi.

Uluslararası 12. Kuşdili Festivaline kemençenin ustası Katip Şadi ve Mehmet Sırrı Öztürk'ün de katılacağını belirten Dernek Başkanı Şeref Köçek, sürpriz sanatçıların da 28 Haziran'da Kuşdili Festivalinde olacağını söyledi. Dernek Başkanı Şeref Köçek, kuşdilini tüm ülkeye yaymak için Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde dernek şubesi açacaklarını da sözlerine ekledi. 28 Haziran'da yapılacak olan 12. Uluslararası Kuşdili Festivalinin, bu yıl da güzel görüntülere sahne olması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri