Artvin'de ölü sayısı 4'e yükseldi

Artvin'in Borçka ilçesinde dün etkili olan sağanak yağış sel ve su baskınlarına yol açarken ölü sayısı 4'e yükseldi. İlçeye bağlı Kaleköyü'nde muhtar Reşit Demirci'ye ait ev sel sularından yıkıldı. Evin altında kalan Ali Demirci (60), Hacer Demirci (55) v

Artvin'in Borçka ilçesinde dün etkili olan sağanak yağış sel ve su baskınlarına yol açarken ölü sayısı 4'e yükseldi.

İlçeye bağlı Kaleköyü'nde muhtar Reşit Demirci'ye ait ev sel sularından yıkıldı. Evin altında kalan Ali Demirci (60), Hacer Demirci (55) ve torunları Neşe Demirci'nin (13) cesetlerine ulaşmak için çalışma başlatıldı. Ali Demirci ile Hacer Demirci'nin cesedi çıkarılırken, Neşe Demirci'nin de cesedine ulaşıldı. Ölü sayısı dün akşam selde hayatını kaybeden Gülsüm Demirci ile birlikte 4'e yükseldi.

Demirciler köyü Ormanlı Mahallesinde sel sularına kapıldığı tahmin edilen Nafiye Şimşek isimli yaşlı kadını bulmak için başlatılan çalışmalar ise devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri