Artvin'de sel: 1 ölü, 2 kayıp

Artvin'in Borçka ilçesinde etkili sağanak nedeniyle İçkale Deresi taştı. Taşan suların yıktığı evde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi kayboldu.İlçede etkili olan yağışlar sonrasında İçkale Deresi'nin taşması sonucu Borçka-Hopa karayolu ulaşıma kapandı. İlç

Artvin'in Borçka ilçesinde etkili sağanak nedeniyle İçkale Deresi taştı. Taşan suların yıktığı evde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi kayboldu.

İlçede etkili olan yağışlar sonrasında İçkale Deresi'nin taşması sonucu Borçka-Hopa karayolu ulaşıma kapandı. İlçeye bağlı Kaleköy'ün Düzhanlar Mahallesi Camisi ve lojmanını su basarken, çok sayıda kişi evlerinde mahsur kaldı. Demirciler köyünde sel suları bir evin yıkılmasına sebep oldu.

Olayda Gülsüm Demirci isimli bir kadın göçük altında kalarak hayatını kaybederken, Hacer Demirci ve Ali Demirci isimli vatandaşların ise kaybolduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri