Baltalı vahşet zanlıları Adliyede

Samsun'da, karısıyla yatakta birlikte yakaladığı arkadaşını baltayla öldürdükten sonra evinin tuvaletinde parçalara bölüp 5 ayrı poşet içinde ırmağa attığı ileri sürülen şahıs ile karısı, Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi Şükrü

Samsun'da, karısıyla yatakta birlikte yakaladığı arkadaşını baltayla öldürdükten sonra evinin tuvaletinde parçalara bölüp 5 ayrı poşet içinde ırmağa attığı ileri sürülen şahıs ile karısı, Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi Şükrü Kanatlı Sokak'ta bir evde meydana geldi. İddiaya göre, karısıyla yatakta yakaladığı arkadaşı evli 3 çocuk babası Sebahattin Y.'yi (43), odun kesmede kullandıkları baltayla boynuna vurarak öldürüp daha sonra evlerinin tuvaletinde parçalara ayırarak 5 aşrı poşet içinde Mert Irmağı'na atan Engin P. (36) ile kendisine yardım eden karısı Reyha P.'nin (29) iki gündür süren sorgulanmaları tamamlandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'nda sorgulanan Engin P. ile iki çocuk annesi eşi Reyha P.'nin suçlarını itiraf ettikleri öğrenildi. Engin P. ifadesinde olaya eşini karıştırmadı.

Zanlılar, bugün geniş güvenlik önlemi altında Samsun Adliyesi'ne çıkarıldı. Olayın ortaya çıkmasının ardından 3 gündür dalgıç polisler tarafından Mert Irmağı'nda ceset arama çalışması sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri