Başkan'a minik ziyaretçiler

Özel Candan Koleji “Yavru Teması Kulübü” öğrencileri Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu ziyaret ederek, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde gittikleri kamplarda edindikleri izlenimleri içeren çevre ve geri dönüşüm ile ilgili eserlerini sundular.Başkan Canal

Özel Candan Koleji “Yavru Teması Kulübü” öğrencileri Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu ziyaret ederek, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde gittikleri kamplarda edindikleri izlenimleri içeren çevre ve geri dönüşüm ile ilgili eserlerini sundular.

Başkan Canalioğlu, çevreye karşı duyarlı olmalarından dolayı öğrencilere teşekkür ederek, “”Özel Candan Kolejinin “Yavru Teması Kulübü” öğrencileri gerçekten çevremizle ilgili çok güzel çalışmalar yapıyorlar. Bu arkadaşlarımız, çevreye olan duyarlılıklarını en güzel bir şekilde ortaya koyarak, Türkiye'de örnek çalışmalar yapıyorlar. Bu öğrenciler ülkemizin değişik yerlerinde yapılan kamplara katılarak hem yeteneklerini geliştiriyor, hem de ilimizin tanıtımına katkıda bulunuyorlar. Belediye olarak geri dönüşüm kampanyası çerçevesinde oluşturduğumuz pilot bölgelerde geri dönüşüme uygun olan malzemeleri topluyoruz. Bu arkadaşlarımız geri dönüşümden nelerin ortaya çıkarılabileceğini yaptıkları eşyalarla bizlere gösteriyorlar. Geri dönüşüme katkı sağlamak artık kentte yaşayan her ferdin ortak düşüncesi olmalı”dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri