Başkan'dan Öykü-Berk'e destek

Show Tv'de yayınlanan Korolar çarpışıyor yarışmasında Trabzon korosunu temsil eden Sanatçılar Öykü- Berk ikilisi Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti. Bu yarışmada kazanan grupların illerine okul yapılacağını belirten Öykü-B

Show Tv'de yayınlanan Korolar çarpışıyor yarışmasında Trabzon korosunu temsil eden Sanatçılar Öykü- Berk ikilisi Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti. Bu yarışmada kazanan grupların illerine okul yapılacağını belirten Öykü-Berk ikilisi, bütün Trabzonlulardan SMS desteği istedi.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da Öykü-Berk'i Belediyede misafir etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Show Tv'de yayınlanan Korolar Çarpışıyor proğramında Trabzon korosunu temsil eden Öykü-Berk ikilisi Trabzon'un tanıtımına çok büyük katkılar sağlıyor. Bu anlamda kendilerine teşekkür ediyorum. Bu katkılarını asla unutmayacağız. Bu proğramın en önemli özelliği de yarışmada birinci olan ile okul yapılmasıdır. Gelin bu okulu SMS desteği ile Trabzon'a kazandıralım. Bunun için Trabzonlular bu yarışmayı dikkatli takip edip SMS desteği vermelerini bekliyorum. Gerek Trabzondakiler gerekse Trabzon dışında tüm hemşehrilerimiz Trabzon Korosuna destek için “TRABZON” yazıp “2950” ye veya “ÖYKܔ veya “BERK” yazıp “2950” ye SMS ile destek olmaya davet ediyorum.” dedi.

Öte yandan Öykü-Berk ikilisinin önderlik ettiği Trabzon korosunun yarışacağı Korolar Çarpışıyor proğramı için Pazartesi akşamı Atatürk alanında dev ekranla canlı yayın yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri