Bayburt’ta zabıta ekiplerinden fırın denetimi!

Bayburt’ta zabıta ekiplerinden fırın denetimi!
Bayburt'ta Ramazan ayı devam ederken, Zabıta Müdürlüğü ekipleri fırın denetimine çıkarak, gramaj ve hijyen kontrolleri gerçekleştirdi.

Bayburt'ta Ramazan ayının devam etmesiyle birlikte Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent genelindeki fırınlarda gramaj ve hijyen denetimlerini sıkılaştırdı. Yapılan kontrollerde, vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla ekmek ve pidelerin gramajı ile hijyen standartları detaylı bir şekilde incelendi.

den1.webp

Fırınlarda Gramaj ve Hijyen Denetimi Yapıldı

Bayburt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte kent genelinde hizmet veren fırınları denetleyerek halkın sağlıklı ve hijyenik şartlarda üretilen ekmek ve pide tüketmesini sağlamaya yönelik kontrollerini artırdı.

Denetimler sırasında, belirlenen gramajın altında ekmek ve pide satışının yapılamayacağı konusunda fırıncı esnafına hatırlatmalarda bulunuldu. Eksiklik tespit edilen işletmelere gerekli uyarılar yapılarak, standartlara uyulması konusunda bilgilendirme sağlandı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri