Belediye su kaçağı peşinde

Trabzon Belediyesi kente sağlıklı içme suyu verme çalışmalarının yanısıra, su kaçağını en aza indirmek için yoğun bir çalışma içerisinde.Belediye Su işleri Müdürlüğünce kent genelinde yapılan çalışmalar sonucunda yeraltında meydana gelen kaçaklar tespit e

Trabzon Belediyesi kente sağlıklı içme suyu verme çalışmalarının yanısıra, su kaçağını en aza indirmek için yoğun bir çalışma içerisinde.

Belediye Su işleri Müdürlüğünce kent genelinde yapılan çalışmalar sonucunda yeraltında meydana gelen kaçaklar tespit edilip onarılıyor.

Bu kapsamda Değirmendere'de tespit edilen su kaçağı üç gün süren çalışma sonucunda giderildi.

Çalışmayı yerinde inceleyen Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, “Değirmendere mevkiinde ana isale hattında meydana gelen su kaçağı arkadaşlarımızın uzun uğraşları sonucu bulunmuştur. Bu arızayı gidermek içir süratli bir şekilde çalışma başlatıldı. Bu durdum tamamen eskiyen su borularının arıza vermesinden kaynaklanmaktadır. Belediye olarak göreve geldiğimiz günden beri bu tür boruları yenileme çalışmaları yapıyoruz. Temel hedefimiz, kentimizin altındaki eskimiş boruları değiştirirken, aynı zamanda oluşan arızaları da kısa sürede giderip kentteki su kesintisini en aza indirmektir.”dedi

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri