Beşikdüzü'nde yol çalışması

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesindeki köy yollarının betonlaştırılması çalışmaları devam ediyor.Bayırköy-Ağaçlı-Gürgenli-Bozlu grup yolu, Şahmelik-Ardıçatak-Çakırlı grup yolu, Kalegüney-Yenicami grup yolu, Takazlı Yeşilköy grup yolu ile Çıtlaklı-Yeşilköy grup

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesindeki köy yollarının betonlaştırılması çalışmaları devam ediyor.

Bayırköy-Ağaçlı-Gürgenli-Bozlu grup yolu, Şahmelik-Ardıçatak-Çakırlı grup yolu, Kalegüney-Yenicami grup yolu, Takazlı Yeşilköy grup yolu ile Çıtlaklı-Yeşilköy grup yolu için için gerekli ödeneklerin ayrıldığı belirtildi.

Betonlama çalışmalarını yerinde takip eden AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Zafer Zeytin, ''KÖYDES programı çerçevesinde köylerimizde çalışmalarımız harıl harıl devam ediyor. Amacımız bu yıl içinde programlanan tüm yatırımları bitirmek.

İki yıl içinde köylerimizde önemli hizmetlere imza attık. Öyle inanıyorum ki, bu yılın sonunda köylerimizin sorunları en asgariye inecektir'' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri