Canalioğlu: Herkese Eşit Hizmet

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, göreve geldikleri günden itibaren mahallelerde atıl durumda bulunan araziler üzerinde toplam 29 adet park ve bahçe yaptıklarını söyledi.Canalioğlu, yaptığı açıklamada, eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürd

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, göreve geldikleri günden itibaren mahallelerde atıl durumda bulunan araziler üzerinde toplam 29 adet park ve bahçe yaptıklarını söyledi.

Canalioğlu, yaptığı açıklamada, eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Göreve geldikleri günden itibaren mahallelerde atıl durumda bulunan araziler üzerinde toplam 29 adet park ve bahçe yaptıklarını ifade eden Canalioğlu, ''Bu parkları yaparken, her yaştaki insana hizmet etmesine özel olarak önem veriyoruz. Parkların içerisinde çocuk oyun alanları, gezinti yolları, oturma grupları, spor aletleri ve spor sahası gibi alanlar yer alıyor'' dedi.

Hizmetleri yaparken sınıf ve mahalle ayrımı yapmadıklarını kaydeden Canalioğlu, ''Herkese eşit hizmet etme düşüncesinden hareket ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki, Trabzon insanı hizmetin en güzeline layıktır. Bu yöndeki çalışmalarımız artarak devam edecektir'' diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri