Canalioğlu kitap dağıttı

Okul tarafından başlatılan ''Bir Kitap Anneme, Bir Kitap Babama'' kampanyasına destek vermek amacıyla Canalioğlu 200 kitap bağışladı. Okulu ziyaret ederek, kitapları okul müdürü Mustafa Balaban'a teslim eden Canalioğlu, okullara her konuda destek vermeye,

Okul tarafından başlatılan ''Bir Kitap Anneme, Bir Kitap Babama'' kampanyasına destek vermek amacıyla Canalioğlu 200 kitap bağışladı.
Okulu ziyaret ederek, kitapları okul müdürü Mustafa Balaban'a teslim eden Canalioğlu, okullara her konuda destek vermeye, ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Kampanyanın çok yerinde ve önemli bir çalışma olduğun işaret eden Canalioğlu, ''Bizde kampanyaya kitap bağışıyla destek olmaya çalıştık'' dedi.
Okul müdürü Balaban, Başkan Canalioğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ederek, herkesten kampanyalarına destek beklediklerini kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri