Cenazeye geldi, kazada öldü

Bir yakınının cenazesi için ailesiyle birlikte İstanbul'dan Trabzon'a gelen kadın, yolun karşısına geçmeye çalışırken, bir otomobilin çarpması sonucu öldü.

Alınan bilgiye göre, İstanbul'da yaşayan Güller Şeker (46), vefat eden bir yakınının cenazesine katılmak üzere, eşi Gürsel Şeker ve kız kardeşi Fatma Aydın ile birlikte Trabzon'un Of ilçesine geldi.

Cenazenin defnedilmesinin ardından İrfanlı Mahallesi'ndeki Pembe Konutları'nda oturan akrabalarının yanına giden Güller Şeker, daha sonra hava yoluyla, beraberindekilerle İstanbul'a dönmek üzere hareket etti.

Kardeşi Fatma Aydın ile birlikte, kendisini otomobil ile yolun karşısında bekleyen eşi Gürsel Şeker'in yanına gitmeye çalışan Güller Şeker'e, Karadeniz Sahil Yolu'ndan karşıya geçtiği sırada, Rize'den Trabzon yönüne giden, B.H'nin kullandığı 53 AS 505 plakalı otomobil çarptı.
Yaklaşık 50 metre sürüklenen ve ağır yaralanan Şeker, kaldırıldığı Of Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
Gözleri önünde eşini kaybeden Gürsel Şeker ile kazadan yara almadan kurtulan Fatma Aydın, olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

Sürücü gözaltına alındı, soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri