CHP'de 2 adaydan biri benim

9 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek CHP İl Kongresi öncesinde adaylığını açıklayan isimlerden biri olan CHP Akçaabat İlçe Başkanı Yavuz Karan, adayların fazla olduğunu belirterek, “Zaten matematiksel hesap yapıldığında parti 3 aday çıkarabiliyor. Öyle he

9 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek CHP İl Kongresi öncesinde adaylığını açıklayan isimlerden biri olan CHP Akçaabat İlçe Başkanı Yavuz Karan, adayların fazla olduğunu belirterek, “Zaten matematiksel hesap yapıldığında parti 3 aday çıkarabiliyor. Öyle her önüne gelen aday olamaz. Her adayın 49 imza toplaması lazım. Yarın saat 1'de parti binasında yapılacak toplantıyla aday sayının düşürülmesi hedefleniyor. Bu durumda ben adayım, ama ikinci aday kim olur ben bilemem. Akçaabat ve Düzköy banko benim arkamda. Delegelerde zaten şu anda imza vermekten kaçınıyor” şeklinde konuştu.

İlgili haber

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri