Farozlular isyan etti!

Sahil yolu geçiş güzergahında bulunan balıkçı barınaklarına gidiş yolunda üst geçit bulunmamasına tepki gösteren vatandaşlar yetkilileri göreve çağırdı. Yol kenarına monte edilen parmaklıklar arasından geçerek ulaşımı sağlamak isteyen mahalle sakinleri ay

Sahil yolu geçiş güzergahında bulunan balıkçı barınaklarına gidiş yolunda üst geçit bulunmamasına tepki gösteren vatandaşlar yetkilileri göreve çağırdı.


Yol kenarına monte edilen parmaklıklar arasından geçerek ulaşımı sağlamak isteyen mahalle sakinleri aynı zamanda ölümle burun buruna kalıyor.

Karşıdan karşıya geçebilmek için tehlikeli bir oyuna kalkışan vatandaşlar, bölgeye yapılacak bir üst geçidin olası faciaları da önleyeceği görüşünde.
Mahalle sakinleri, "Bizler büyüklerimizden çok şey istemiyoruz. Sadece bu sorunun bir an önce çözülmesi için gerekli adımların atılmasını bekliyoruz. Balıkçı barınaklarının yanı sıra sahilde gezinti yapabileceğimiz yolun başlangıcında böyle bir eksikliği gidermeleri için yetkililerin bu olaya duyarlı yaklaşmalarını umuyoruz" dediler.

Vatandaşlar, alt veya üst geçitlerle kazaların bilançosunun asgari seviyeye çekileceğini kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri