Giresun'da kaza: 8 yaralı

Giresun'un merkeze bağlı Akköy köyü ile Espiye ve Şebinkarahisar ilçelerinde dün meyana gelen trafik kazalarında 8 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Akköy köyünde, Ali Öksüz (25) yönetimindeki 28 K 0045 plakalı kamyonet ile karşı yönden

Giresun'un merkeze bağlı Akköy köyü ile Espiye ve Şebinkarahisar ilçelerinde dün meyana gelen trafik kazalarında 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Akköy köyünde, Ali Öksüz (25) yönetimindeki 28 K 0045 plakalı kamyonet ile karşı yönden gelen Adem Dizdar (40) idaresindeki 28 T 0046 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Dizdar ile birlikte Kadem (24) ve Alişan Bekdemir (22) yaralanarak, Giresun Prof. Dr. ilhan Özdemir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Espiye ilçesi Arıdurak köyünde, Kazım Çömez (51) yönetimindeki 28 M 0408 plakalı minibüs yolun sağ tarafında bulunan taş duvara çarptı. Kazada, minibüs sürücüsü Çömez, Hatice Çömez (20) ve Emine Çömez (47) yaralandı. Üç yaralı Espiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Şebinkarahisar ilçesi Çakır köyünde, Muhammer Çırak (32) idaresindeki 28 DK 619 plakalı traktör yol kenarına devrildi. Kazada traktör sürücüsü Çırak ve Coşkun Boyacı (17) yaralanarak, Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Kazalarla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri