İstanbul'dan Giresun'a Yardım

Bir haftada üst üste iki kez sel felaketi yaşayan Giresun'a Kadıköy, Kartal ve Maltepe Belediyelerinden yardım gönderildi. Üç belediyenin temin ettiği toplam 6 adet motopomp felaket bölgesine doğru yola çıkarıldı. Giresun'da yaşanan sel felaketinin ardınd

Bir haftada üst üste iki kez sel felaketi yaşayan Giresun'a Kadıköy, Kartal ve Maltepe Belediyelerinden yardım gönderildi. Üç belediyenin temin ettiği toplam 6 adet motopomp felaket bölgesine doğru yola çıkarıldı.

Giresun'da yaşanan sel felaketinin ardından yardım çağrısında bulunan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun çağrısına İstanbul'un ilçe belediyelerinden yanıt geldi. Kadıköy, Kartal ve Maltepe Belediyeleri toplam 6 adet motopompu Giresu'ndaki felakette kullanılmak üzere yola çıkardı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Giresunlulara Kadıköy adına geçmiş olsun dileklerini ilettiğini belirterek, Üç ilçe belediyesi tarafından temin edilen motopompların Kadıköy Belediyesi'ne ait bir kamyonla Giresun'a ulaştırılacağını söyledi. Başkan Öztürk, ihtiyaç duyulduğu takdirde Giresun'a başka alanlarda da yardımda bulunmaya hazır olduklarını da kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri