Karayolları Tehlike Saçıyor

İlçenin TEDAŞ mevkiinde Karayolları tarafından yapılan yan yol, yine Karayoları tarafından yapılan beton kutu çalışmasından dolayı karayollarınca kapatıldı.Yaklaşık 2.5 ay gibi bir süredir Karayolları tarafından kapatılan yan yolda Arsin ve Yomra ilçeleri

İlçenin TEDAŞ mevkiinde Karayolları tarafından yapılan yan yol, yine Karayoları tarafından yapılan beton kutu çalışmasından dolayı karayollarınca kapatıldı.

Yaklaşık 2.5 ay gibi bir süredir Karayolları tarafından kapatılan yan yolda Arsin ve Yomra ilçelerinin asfalt yollarının yağmur ve akar beton çalışması yapılıyor.

TEDAŞ mevkiine kadar gelen araç sürücüleri burada yolun kapalı olduğunu fark ediyor ve tehlikeli bir şekilde canları pahasına Trabzon Rize karayolu yanından ters yönden geçmeye çalışıyorlar. Trafiği de oldukça tehlikeye soktukları gibi kendi canlarını da tehlikeye atıyorlar.

Araç sürücüleri bu olaydan dertli mi dertli, bu olayla ilgili serzenişte bulunan araç sürücüleri bu yolara verdiğimiz canlar yetmedi mi, daha da mı can vereceğiz, herkes üzerine düşen görevi neden yapmıyor, her gün kazalarla, ölümlerle karşı karşıya kalıyoruz, burada karayolarını göreve çağırıyotuz. İnsan canı bu kadar ucuz olamaz. Bir an önce yaptıkları işi bitirsinler” diyerek tepki gösterdiler.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri